Marko Franović: Hrvatice i Hrvati Australije pomognite – dajte svoj novac za „Croatian Six“!

Uredništvo portala ‘Domovina info’

Nakon novog sastanka inicijativnog odbora predvođenog Markom Franovićem koji je održan u klubu „Kralj Tomislav“ u srijedu, 7.6.2023. za pomoć u vezi pravnog postupka oko „Croatian Six“ koji uskoro počinje dogovoreno je da se što žurnije pristupi prikupljanju financijske pomoći.

A tko je drugi pozvan i više nego prikladan da uputi poziv za prikupljanjem novca nego čovjek koji daje više nego itko svog osobnog novca već desetljećima za svaku hrvatsku stvar i incijativu u Australiji – Marko Franović.

Dakle drage Hrvatice i Hrvati šaljite svoj novac za pomoć oko „Croatian Six“!

Kada uplatite vaš novac, nemojte tu stati, nego se obratite svojim članovima obitelji, svim svojim prijateljima i poznanicima u Australiji. Najbolje je da im to osobno kažete, i objasnite, a ako ne možete tako onda ih nazovite telefonom, a tek onda im pošaljite e mail ili neki od naših tekstova gdje će moći pročitati više detalja o svemu.

“Croatian Six” u Sydneyu 2023. godine – David protiv Golijata – DOMOVINA

Australski odvjetnik De Brennan iz Sydneya poziva Hrvate Australije da mu financijski pomognu oko sudskog procesa „Croatian Six“ u 2023. godini pred Vrhovnim sudom NSW u Sydneyu – DOMOVINA

Hrvati Sydneya predvođeni Markom Franovićem u podršci za „Croatian Six“ – DOMOVINA

Pravilan poredak stvari i puni naslov ovog teksta trebao bi glasiti – trebamo tvoje molitve, volontiranje i novac. No radi žurnosti postupka koji uskoro počinje a podrazumijevajući da najveći dio ljudi koje ove retke čita pripada hrvatskoj zajednici u Australiji koja je većinski vjernička te se okuplja oko Hrvatskih katoličkih centara u Australiji i pohađa Hrvatske socijalne i sportske te folklorne klubove, idemo odmah i direktno – odvjetnici koji vode postupak u vezi „Croatian Six“ trebaju novac.

Vaš novac šaljite na račun odvjetničkog društva, a ovdje su detalji za uplatu

Naziv računa: Marsdens Trust Account

BSB: 062 517

Broj računa: 1052 6169

Referenca: Cro 6 SLR

 

Pozivamo također i na volontiranje, jer nam treba puno suradnika, veliki posao je pred nama  javite se na naš e mail justice4Six@gmail.com ili na mobitel – 0401 682 455

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Loading…

0

Komentari

Komentari

Održano VI. hodočašće Hrvata u Irskoj u svetištu Naše Gospe od Knocka

Đ. Vidmarović: Književnici iz Bosanske Posavine – Mladen Šimić